Senior experts technische systemen en investeringen

Project-engineering

Productie- en procesoptimalisatie als basis voor een excellente Supply Chain


Mechanical Engineering / Robotisering / Besturingen


Productielijnen worden gebouwd om bedrijfsdoelen te realiseren.
Ondernemers beperken zich vandaag de dag graag tot hun core business. De dingen waar ze goed in zijn, waar marge op zit en die met minimale inspanning (lees kosten) bereikt kunnen worden. Uitbreidingen en aanpassingen aan hun productielijnen besteden ze het liefst uit. Aan bedrijven die daar verstand van hebben.
De partners van iPro industrial ontzorgen hun opdrachtgevers in het hele proces van scope-ontwikkeling, basic-engineering, outsourcing, projectmanagement en contractmanagement. Tot en met een probleemloze productie.
Rijdende systemen worden toegepast bij het vervoer van personen. Denk aan monorails op luchthavens, achtbanen in pretparken en treinen in het openbaar vervoer. Rijdende systemen worden ook toegepast bij het vervoer van goederen. Bagageafhandeling op luchthavens, automatische magazijnsystemen, productielijnen in de automotive, robotisering en containerhandling in havens.
De volgende stappen worden doorlopen: conceptueel ontwerp, mechanische constructiemogelijkheden en maakbaarheid / scope ontwikkeling / productiebesturingen / capaciteitsberekeningen / lay-out ontwerp / inpassing binnen de bestaande omgeving / vastleggen uitgangspunten en normen / ergonomische beschouwingen / interne logistiek op basis van het principe van Goldrath / definiëren van systeemgrenzen / back-up mogelijkheden/ Failure Mode and Effect Analysis / veiligheid.